DRAAGCONSULT
BOEK EEN DRAAGCONSULT

Enthousiast geworden over dragen en wil je dit graag leren? Ik help je graag!
Of wellicht heb je al wat ervaring, maar wil je samen even de puntjes op de i zetten. Ook dat kan.
We kijken samen wat jullie nodig hebben en daar pas ik het consult op aan.

WAT GAAN WE DOEN?

Tijdens het consult vertel ik je wat ergonomisch dragen betekent en waar je op kunt letten zodat je kindje prettig en veilig zit. Daarna gaan we aan de slag. Eerst met een speciale draagpop, die net als een echte baby aanvoelt. Ik laat je stap voor stap zien hoe je knoopt, we herhalen de stappen samen en vervolgens probeer je het alleen. Je oefent net zo vaak met de draagpop tot je je zeker genoeg voelt om je eigen kindje te dragen.

LOCATIE (FYSIEK / DIGITAAL)

Tijdens een consult kom ik langs bij jou thuis; in een omgeving die fijn en vertrouwd is voor jezelf en je kindje. Het is handig als er oppas aanwezig is als je kindje wakker is, zodat je je aandacht echt bij het consult kunt hebben.
Als de afstand voor mij >15 km is, dan reken ik een reiskostenvergoeding (€0,25 per km). Dit bespreken we uiteraard vooraf. Ik woon in Eindhoven Blixembosch en werk in Eindhoven en omgeving. Woon je dus in bijvoorbeeld Son, Nuenen, Best, Waalre, Asten, Geldrop of zelfs Uden of Veghel dan is dat geen probleem.

Wil je vanwege COVID-19/Corona liever een digitaal consult? Dan regelen we dat!
Geef dit even aan als je contact met mij opneemt en dan stemmen we samen af welke digitale manier voor jou het handigste is.

TIJD & KOSTEN

De tijd bepalen we in overleg.
De duur van het consult hangt af van wat je wilt leren. Ik geef dit vooraf aan je aan zodat je niet voor verassingen komt te staan. Hieronder kun je de verschillende type consulten vinden met de daarbij behorende tarieven. Zien we samen aankomen dat het consult uit zal lopen, dan bespreek ik dit op tijd met je. Blijf ik langer, dan geldt een tarief van €20,- per half uur. Het is dan uiteraard ook mogelijk om een nieuwe afspraak te maken.

VRAGEN

Heb je na het consult nog vragen? Of twijfel je of je kindje goed zit? Dan kun je me altijd even bellen of een foto appen zodat ik met je mee kijk.

SOORTEN CONSULTEN EN TARIEVEN

Zie hieronder de verschillende consulten die ik hanteer.