Leren dragen via youtube

Ik heb een draagconsult bij een stel met een prachtig 6 weken oud dochtertje. Moeder had via een bekende webshop een rekbare draagdoek gekocht. Vele youtube-filmpjes verder was ze het spoor bijster en mailde ze voor een draagconsult.

Samen nemen we de stappen van de knoop door en oefenen met een speciale draagpop. “ooh, echt? doe je dat zo? en dat ziet er heel anders uit op het filmpje…”

Ik geef her en der wat tips om de doek op spanning te houden en de stof bij haar schouders te draaien. Zo blijft de ademweg van haar dochter beter vrij en draagt ze zelf prettiger. Ze is een natuurtalent. Ik geef vooral complimenten en laat zien wat ze al goed doet.

“Bedankt voor je geweldige hulp. Ik heb nu echt het vertrouwen dat ik het zelf kan” zegt ze als ik vertrek.

Youtube is fijn, persoonlijke aandacht fijner. Soms zijn het de kleine dingen die het doen.

PS: Toffe draagdoek op de foto hé! Dit is een geweven versie met de kleur Old Blue van Pure Baby Love. Een mooi Nederlands merk dat je ook bij mij kunt uitproberen en met korting aanschaffen in combinatie met een consult.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *